Forsiden   Historie    Bussene    Reiseinformasjon    Kontakt    Om oss

27. -  30. august. 4 dager.
Vasa med villaavslutning.

Fra 5250,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            
  Vasa.

 

27.8. Bodø – Vasa

Avreise fra Bodø jernbanestasjon kl. 07.00 fra Fauske buss stasjon kl. 08.00 og Rognan (Spar) kl. 08.30. Kaffestopp på Nordnes Kro i Saltdal. Videre til Arjeplog, lunsj pårestaurant Leon. Derfra til Arvidsjaur, Skellefteå og Umeå, fergeavgang med Vasa Ekspress kl. 18.00, overfarten tar ca. 4 timer. Vi spiser middag like etter avgang. Vel fremme i Vasa, tar vi inn på Sokos Hotel

Royal Vaasa.

 

28.8. I Vasa

Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon, men for de som ønsker å være med, så kjører vi en lokal guidet rundtur i Vasa med omegn kl. 15.00. Utenom torghandelen kan vi anbefale besøk på kjøpesentrene som ligger rundt torget. Om interesse, kjører vi litt i utkanten til et stort kjøpesenter- område. For museums interesserte har Vasa flere museer å by på, bilmuseum,

Østerbottens museum som består av kunstsamlinger og et historisk museum. Vi besøker også Muséet Søderfjardens Meteoria som består av en utstilling som viser meteorittnedslaget i området for 520 millioner år siden. Kvarkens natursenter Terranova er et informasjonssenter, det første og eneste stedet i Finland som er på verdsarvlisten til UNESCO. Middag på hotellet om kvelden. Om interesse, organiseres det en tur til en restaurant i byen for dans.

 

29.8. I Vasa

Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Kl. 18.00 samles vi i bussen for å kjøre ut til Bernys Restaurant, restauranten ligger ved Replot-broen like nordom Vasa, her spiser vi middag. Kl. 20.30 avgang fra Replot- broen med båten MS CORINA som tar oss med ut i skjærgården.

Her får vi oppleve avslutningen av sommersesongen for alle som har «Sommerstuga», noe som markeres med bål, fakler og fyrverkeri. En virkelig flott opplevelse!! Tilbake på hotellet ca. kl. 22.30.

 

30.8. Vasa – Bodø

Frokost på hotellet. Avreise, fergeavgang kl. 08.00. Handling i Arvidsjaur på ICA. Videre til Arjeplog hvor vi igjen spiser på restaurant Leon. Ankomst Bodø ca. kl. 23.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MS Carina med Replot Bro i bakgrunnen                                             Meteornedslag ved Muséet Søderfjardens Meteoria.

Foto: Sundom bygdeförening

 

 

Kr. 5 250,-

ENKELTROMSTILLEGG Kr. 1 100,-

I PRISEN INNGÅR: Bussreise, ferge, 3 hotellovernattinger i dobbeltrom, 3 frokoster, 3

middager, 2 lunsjer, by-sightseeing, inngang Søderfjardens Meteoria og båttur med M/S

Corina. Reiseleder.

Valuta: €uro

 

Utskriftsvennlig versjon

 

Copyright © 2020 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.