Forsiden   Historie    Bussene    Reiseinformasjon    Kontakt    Om oss

Opplev Europas kunst og kultur... Møt nye mennesker...Nye inntrykk... en ny opplevelse hver dag... Ja, nettopp,det handler om ferie på hjul.

Vi har lang og solid erfaring som reisearrangør nettopp med buss. Noen tror vel at en ferie med buss er lang og kjedelig, men det var før. Topp moderne busser med førsteklasses komfort og panoramautsikt gjør en bussreise til en spesiell opplevelse. Du møter nye mennesker. Ja, man blir nesten som en stor familie underveis. En tur gjennom Europas kunst­ og kulturskatter gir et uforglemme­lig inntrykk. Rik og variert natur opplever du hver dag, og selvsagt mulighet for shopping og kulinariske opplevelser.

Nytt av året er tur til Washington og New York, Barcelona–Madrid–Gibraltar–Lisboa og Lisboa–Porto og Bilbao. Våre gamle slagere er fortsatt med slik at, vi totalt sett har et tilbud for deg, enten du bare vil ha en kort tur i Skandinavia eller en lengre tur i Europa. Får vi anbefale Holland, Donau, Åland eller ...

Som du ser presenterer vi også populære reisemål i Norge. Med idylliske Møre m/Atlanterhavsveien, Flomsbanen og Hurtigruten Bergen–Bodø og Hur­tigruten Bodø–Kirkenes og buss og Stavanger m/Flor og Fjære, Kongsberg–Gaustablikk–Skien m/Telemarkskanalen, mange nye og spennende reisemål og opplevelser man vil huske.

Vi benytter Color Line på de fleste av våre Europareiser fra Oslo til Kiel ­ Kiel–Oslo. På våre reiser vil du kjøre med en topp moderne turbuss. Disse er utstyrt med toalett, kjøleskap, varmdrikksmaskin, dvd, aircondition og regu­lerbare stoler. Menyen er stor, så værsågod, valget er ditt.

På de fleste av våre Europaturer benytter vi FLY mellom Nord-­Norge og Gardermoen, slik at vi korter ned tiden på noe av turen som enkelte synes er lang.

Vi fortsetter suksessen fra tidligere år, på turene til, Gardasjøen, Tyrol, Donau, Paris–Lyon m/Barcelona, Franske/Italienske Riviera og Italia rundt, med å benytte fly en vei ned i Europa til Nice/Barcelona/München, Lisboa og Wien, fly t/r. I katalogen har vi som standard, utreisested Bodø.

Det vil si at alle våre reiser har som utgangspunkt:

F.eks. Bodø–Oslo osv. Våre gjester fra andre steder i Nord­Norge må ha billett fra de forskjellige steder.
Dette ordnes av oss ved bestilling.

For de som ikke ønsker å fly (Bodø–Oslo) har vi tilbud om å benytte TOG m/SOVEVOGN.
Opplys dette ved bestilling.

Våre sjåfører og reiseledere er dyktige og serviceinnstilte, slik at turene gjennomføres uten problemer, enten det er trange gater i Roma eller autobahn i Tyskland. Vi ser frem til å ha deg med på en av våre turer, og vi vil sørge for at du får en tur du ikke vil glemme. Har du forresten spurt noen som har reist med oss før?

Copyright © 2020 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.