Forsiden   Historie    Bussene    Reiseinformasjon    Kontakt    Om oss

23. juli -  2. august. 11 dager.
Gardasjøen med Venezia og Verona.
Fra 17 400-


Gardasjøen er og har vært vårt mest populære reisemål, gjennom mange år. På grensen mellom de mektige Dolomittene og det frodige italienske lavlandet finner vi Lago di Garda - den største og vakreste innsjøen i Italia. Den spennende flora med palmer og sypresser, vinranker og et vell av blomster, vitner om herlig klima, subtropisk, men ikke for varmt. Som hovedbase for vårt opphold har vi valgt stedet Colombare di Sirmione, et velegnet utgangspunkt for interessante utflukter som Venezia, Verona m.m. Selve Sirmione ligger i sørenden av Gardasjøen en pittoresk by med strand-promenade, tavernaer og små fortaus-restauranter. Vi bor et 4-stjerners hotell, med bl.a. luftkondisjonering på alle rom, balkong eller terrasse, svømmebasseng med so lstoler og parasoll, et hotell med meget god standard. Velkommen til noen fine dager ved den herlige Gardasjøen!

 

Den vakre Gardasjøen

23.7. Bodø – Gardermoen – Oslo

Oppmøte Bodø Lufthavn minimum en time før flyavgang med Norwegian kl. 07.00, ankomst Gardermoen kl. 08.30. Etter ankomst Gardermoen går vi om bord i bussen, som kjører inn til Oslo. Tar en liten rundtur i Oslo før vi kjører til Hjortneskaien for å gå om bord på MS Color Fantasy, som skal frakte oss til Kiel kl. 14.00. Vi får tildelt våre lugarer og spiser en bedre middag. Kanskje en tur i butikkene, eller bare nyter turen i skipets fantastiske omgivelser.

 

24.7. Kiel – Leipzig

Frokost ombord. I Kiel kjører vi bondesvei 404 ned mot Hamburg, derfra ned mot Berlin. Ved Valluhn passeres punktet som en gang var grensen mellom Øst og Vest- Tyskland. Grensene har falt, og i et samlet Tyskland passerer vi Berlin, videre ned mot Leipzig. Overnatting med middag på Seminarris Hotel.

 

25.7. Leipzig – Innsbruck

Frokost avreise, vi fortsetter mot Nürnberg og München, her besøker vi olympiastadion. Derfra til Garmich Partenkirchen, hvor vi stopper og ser på den nye hoppbakken. Videre inn i Østerrike, passerer Seefeld og ned til Innsbruck, hvor vi tar inn på Hotell Grauer Bär. Middag om kvelden.

 

26.7. Innsbruck – Colombare/Sirmione

Frokost, avreise. Kjører over Brennerpasset, inn i Italia, og snart når vi Adigedalen, ned mot Bolzano, Trento og til vårt hovedmål og Hotell du Parc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.7.-1.8. Colombare di Sirmione og omegn

Opphold ved Gardasjøen med frokost og middag. Her skal vi slappe av, sole oss og bade. En dag gjør vi en utflukt til Venezia, besøke Marcus plassen, Marcus kirken, Sukkenes bro eller ta en gondoltur. Av andre utflukter som arrangeres er en tur til Verona, for å se på Romeo og Julies balkong og den romerske arenaen. En kveld arrangerer vi en kveldstur til Verona

(om interesse, tillegg pris for billetter) for å overvære en forestilling ved arenaen, en fantastisk opplevelse, arenaen tar ca 20 tusen tilskuere. Andre utflukter som kan gjøres er båttur, vinfest og besøk på et marked eller bare nyte oppholdet ved bassengkanten.

 

2.8. Colombare di Sirmione – Malpensa – Gardermoen – Bodø

Frokost, avreise. Kjører forbi Brescia, Monza, Milano og til flyplassen Malpensa.

Avreise Norwegian kl. 14.20, ankomst Gardermoen kl. 17.00. Videre nordover

kl. 21.30, ankomst Bodø kl. 23.00.

 

 

 

Kr. 17 400,-

ENKELTROMSTILLEGG Kr. 3300,-


I PRISEN INNGÅR: Bussreise, flyreise som beskrevet, 9 hotell-overnattinger i dobbeltrom,

1 natt lugar båt, 10 frokoster, 10 middager. Utflukt til marked, Venezia og Verona.

Reiseleder.

NB. Lørdag 25. juli, har vi mulighet til å overvære Nebucanesar, opera i fire akter av Giuseppe Verdi (Slavekoret, helt fantastisk, må oppleves)

For reisende fra Bardufoss, Evenes, Tromsø, Alta og Kirkenes, pris på forespørsel.

NB! Bestillingsfrist for reisen: 23. mai!

NB! Husk gyldig pass! Valuta: €uro.


Utskriftsvennnlig pdf-versjon

 

Colombare De Sirimione

Rialtobroen i Venezia

Copyright © 2020 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.