Forsiden   Historie    Bussene    Reiseinformasjon    Kontakt   Katalog2019   Om oss

25. juni - 07. juli. 13 dager.
Tyrol og de fantastiske alpene med Hitlers Ørnerede
19 500,-


«Aktivhotell Donnerhof» ligger i alpebyen Fulpmes, i nærheten av Innsbruck, landsbyen ligger ca. 930 m.o.h. Hotellet er behjelpelig med mange aktiviteter, som f.eks. fotturer i fjellet, trimrom, svømme-basseng m/SPA, Tyroleraften og dansekveld. I sentrum ligger forretninger, hoteller, og kafèer. Fulpmes er så absolutt et trivelig sted. Utflukter som gjøres, er f.eks. tur til Innsbruck, hoppbakken Berg Isel, Swaroski, dagstur i Dolomittene osv. Vi besøker også «Hitlers Ørnerede». Vi ønsker velkommen til hotell Hotel Donnerhof

og til noen begivenhetsrike dager. Vel møtt!

 

Fulpmes. Foto: Andre Schönherr / Shutterstock


25.6. Bodø – Gardermoen – Oslo
Oppmøte Bodø Lufthavn minimum en time før flyavgang med Norwegian kl.0700, an- komst Gardermoen kl.08.30. Her står vår buss som kjører ned til Oslo, vi tar en liten rundtur i Oslo før avgang klokken 14.00 med fine Color Fantasy som skal ta oss til Kiel. Vi får våre lugarer og spiser middags- buffet klokken 17.30. Om bord finnes bu- tikker, puber, restauranter, spa-avdeling, svømmebasseng, og ikke minst et flott kveldsshow.

 

26.6. Kiel – Bad Kissingen

Frokost om bord, ankomst Kiel kl. 10.00. I Kiel kjører vi direkte ut på autobanen til Hamburg, Hannover, Kassel og til Bad Kis- singen. Overnatting med middag på Son- nenhügel Hotel. Selvsagt gode kaffestop- per underveis.

 

27.6. Bad Kissingen – Freising

Frokost, avreise. Fortsetter sørover, pas- serer byen Würzburg og til Rothenburg ob der Tauber, her gjør vi en stopp for å se nærmere på den nesten intakt middelalder by som er omkranset av de opprinnelige bymurene, byen er på UNESCOs verdens- arvliste. Videre sørover mot Hildesheim og München. Overnatting med middag på hotell Mercure Freising Airport.

 

28.6. Freising – Berchtesgaden– Fulpmes

Frokost, avreise. Kjører sørover, passerer München videre forbi Chimsee til skøyteby- en Inzel, hvor vi tar lien kaffestopp. Deretter til Berchtesgaden, hvor vi besøker «Ørne- redet» Bormann ville gi Hitler en praktfull 50-årsgave, han ville få bygget et utkikks- punkt 800 meter over Berghof. Først måtte det bygges en 6,3 km lang vei nesten helt frem til toppunktet. Fra enden av veien ble det sprengt en 124 meter tunnel inn i fjellet, og så en heissjakt 124 meter opp til selve bygningen. Hitler hadde snev av klaustro- fobi, så det ble montert speil i heisveggene for å få heisen til å se større ut. Hitler likte seg ikke der og besøkte stedet bare 18 gan- ger. På toppen ble det bygget et relativt lite hus. Etter oppholdet i Berchtesgaden fortsetter vi til vårt hovedmål, Fulpmes og Hotell Donnerhof. Overnatting 6 netter med middag og frokost buffé, 1 dg, servering av kake med te og kaffe på terrassen

 

29.6 - 3.7. Opphold i Tyrol og omegn
Hotellet ligger sentralt i landsbyen, som er en typisk mindre østerriksk landsby med forretninger og trivelig atmosfære. Hotel- let har eget svømmebasseng med ulike aktivitetstilbud, som SPA, sauna og Jacuzzi.

 

Vi kombinerer tid til avslapping, spennende turer i alpelandskapet og ulike utflukter. Heiskort, for gondoltur opp i fjellene (Stu- bei Super Card). Muligheter for handling blir det også. Vi tar en tur til Tyrols hovedstad Innsbruck. Her ser vi på hoved severdig- hetene bl.a. det «Gyldne» taket, og rund- maleriet, slaget mellom Andreas Hofer og Napoleon, som ligger ved den kjente hopp- bakken Berg Isel. Vi tar en heldagsutflukt til Italia, kjører til Cortina d´Ampezzo - Falza- rego over Pordoipasset i Dolomittene ned til Bolzano. Retur over Brennerpasset til Østerrike. Vi gjør en utflukt til Shloss Am- bras og Swarovski Kristallwelten i Wattens. En kveld får vi oppleve «Tyroleraften» med tradisjonsrik musikk, dans og oppvisning.

 

Dolomittene. Foto: Bent-Erik Albinussen

 

 

Hotel Donnerhof - Fulpmes

Hitlers Ørnerede

4.7. Fulpmes – Hof

Frokost, avreise. Kjører ned til Innsbruck, videre Inndalen, opp til Seefeld deret- ter over grensen Mittenwald, deretter til Garmisch Partenkirchen, hvor vi stopper og ser på hoppbakkene. Deretter i fint al- pelandskap inn mot München. Lunsj stopp i Olympiaparken. Deretter videre opp mot Ingolstadt, Nürnberg og til Hof. Overnat- ting med middag på Quality Hotel Hof.

 

5.7. Hof – Celle

Frokost, avreise. Fortsetter nordover forbi Leipzig i delstaten Sachsen, passerer Mag- deburg, Braunschweig og til Celle. Middag og overnatting på hotel Inter City.

 

6.7. Celle – Kiel

Frokost, avreise. Kjører mot Hamburg og til Kiel. Fergeavgang kl. 14.00 med Color Lines , fine ferge MS Color Fantasy, vi får tildelt våre lugarer, spiser middagsbuffet. Restauranter og butikker og dans/show, finnes selvsagt om bord.

 

7.7. Oslo – Gardermoen – Bodø

Frokost ombord, ankomst Oslo kl. 10.00. Etter ankomst Oslo, kjører vi til Galleriet for å si farvel til passasjerene som ønsker å gå av i Oslo. Videre til Gardermoen. Fly avgang Norwegian kl. 1730 ankomst Bodø kl.1900.Kr. 19 500,-

ENKELTROMSTILLEGG Kr. 3 900,-

I PRISEN INNGÅR: Flyreise som beskrevet, Bussreise, 10 hotell-overnattinger i dobbelt- rom, 2 netter lugar båt, 12 frokoster, 12 middager, inngang/buss til Ørneredet. Tyroler- aften, pass for fjellheis. Inngang Slott Ambras, Rundmaleriet og Swarowski. Utflukter som beskrevet. Reiseleder.

 

For reisende fra Bardufoss, Evenes, Tromsø, Alta og Kirkenes, pris på forespørsel.

NB! Husk gyldig pass! Valuta: €uro.

 

Copyright © 2018 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.