23. januar - 04. fanuar 2018. 13 dager.

Florida med cruise i karibien

25 700,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombiner sjarmerende Fort Lauderdale i Florida med et herlig cruise i Karibia!

Florida er den sørligste av de 48 fastlandsdelstatene. Vi reiser sammen til Fort Lauderdale,

der vi veksler mellom forskjellige aktiviteter, som shopping, sol og bading. Deretter går vi ombord på Royal Caribbean sitt Cruiseskip Celeberity Equinox og nyter et 7,5 dagers cruise i Karibia. (også kalt De vestindiske øyer eller Antillene). Det er omkring 7 000 øyer og rev i området.

Under cruiset tilbys en mengde aktiviteter og utflukter for den som ønsker det. Før hjemreisen stifter vi også bekjentskap med Miami og Miami Beach med Art Deco distriktet.

Vår reiseleder, Eva Erlandsson, er med hele reisen og hjelper dere tilrette.

Drømmereisen du bare ikke må miste! Vel møtt!

 

 

 

 

 

23.1. Bodø – Gardermoen – Fort Lauderdale

Oppmøte Bodø Lufthavn minimum en time før flyavgang med SAS kl. 07.10, ankomst Gardermoen kl. 08.35. Her møter vi vår reiseleder, samles for videre flyreise med SAS til Miami kl. 09.20. Ankomst Miami kl. 13.50. (10,5 t flytid). Under Atlanterhavs­flygningen serveres to måltider ombord. Ved ankomsten venter buss som tar oss til vårt hotell, Best Western Plus Ocean­side Inn i Fort Lauderdale, som ligger ca 45 min. bussreise nord om Miami. Hotellet har romslige rom, svømmebasseng og en her­lig beliggenhet nært stranden. Etter inn­sjekking går vi til en nærliggende restau­rant for å spise kveldens middag. (inngår).


24.1. Fort Lauderdale

Frokost. Først på programmet står en tur med den sjarmerende hjuldrevne båten Jungle Queen, som tar oss rundt på de mange kanalene som er karakteristiske for Fort Lauderdale, byen som også kal­les Amerikas Venedig. Her får vi et bra overblikk av byen, og ser mange flotte villaer der rike og berømte amerikanere bor. Ettermiddagen er fri for f.eks. soling og bading. På kvelden samles vi for vel­komstmiddag & show på den polynesiske restaurangen Mai Kai. ( inngår i pris).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fort Lauderdale                                                          Everglades

 

25.1. Utflukt til Everglades

Etter frokost gir vi oss i vei med buss og lokalguide for å besøke indianerne i våt­marksområdene i Everglades. Inne i natur­reservatet gjør vi en tur med en s.k. air­boat, en spesiell båt som svever fram over savannene. Her finnes gode sjanser for å få se aligatorer! Vi spiser en lett lunsj (inngår  i pris)før vi reiser tilbake til Fort Lauder­dale. Ettermiddagen og kvelden er fri for egne aktiviteter. (middag inngår ikke).


26.1. Fort Lauderdale

Frokost. Dagen er fri for avkobling med sol og bad eller egne utflukter. Fyll dagen med hva du vil, denne dagen ordner hver og en seg selv med hvor og hva de vil spise!  Kanskje følger du med til Sawgrass Mills – en av USA største outlet butikker. Vi forbe­reder oss også med en informasjonsstund før cruiset. (ikke middag).


27.1. Mot Celebrity Reflection og cruiset

Frokost.Vi forlater hotellet ved lunsjtid og kjører till cruisebåt­terminalen i Miami. Ved ankomsten sjekker vi inn på Celebrity Cruises cruisebåt Equinox, og nå venter oss et vidunderlig cruise i Karibien på 7 netter. Båten tilbyr en fantastisk komfort og service ombord. Utvalget av mat og drikke kommer dere også å minnes til evig tid! Mye fin underholdning og flere show inngår. Vi installerer oss i våre lugarer og gjør oss kjent med båten og antagelig står vi på dekk når vi seiler ut fra Miami! Under hele reisen har vi felles middag.

 

28.1.–3.2. Cruise i Karibia

Under cruiset nytes dager til havs med be­søk i spennende havner på karibiske øyer. Ombord på båten kan vi kjøpe utflukter for å komme ut og se mer av øyene. Alle dager inngår helpensjon, d.v.s. vi har  frokost, lunsj og middag inkludert ombord på båten. På utfluktene kjøper vi vår egen lunsj, alterna­tivt spiser når vi er tilbake, da åpningstide­ne for lunsj ombord er  generøse. På dagene tilbys også en mengde ulike aktiviteter om­bord, f.eks. konkurranser og underholdning i salongene eller ute på dekk. Rundt det fine svømmebasseng­området finnes godt med solstoler og her sitter vi gjerne lenge og bare slapper av. For den som vil holde seg i form, så finnes et fint gymlokale hvor man kan trene og delta i ulike klasser. Skjønn­hetsbehandlinger av alle slag kan bestilles i båtens fine spa­avdeling. (For behandlin­ger betaler man ekstra). På kveldene vises imponerende show med professjonelle ar­tister i fartøyets teater og det er ulike pro­gram hver kveld! Vil vi ikke se showene, kan vi slappe av i noen av de mange barene eller i kasinoet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den hjuldrevne båten Jungle Queen                                     South beach - Miami

 

 

3.2. Ankomst Miami – fly hjem

På morgenen kommer vi til havnen i Miami etter vår uke til havs. Her venter buss og en skandinavisktalende guide som tar oss med på byrundtur i Miami. Vi får også et par timer på egen hånd midt på dagen for litt shopping eller en lett lunsj. Deretter kjører bussen videre til flyplassen og vi sjekker inn for flyreisen hjem. Avreise Miami med SAS kl. 15.50 Ombord på flyet serveres middag.

 

4.2. Ankomst Gardermoen – Bodø
Frokost ombord før vi lander på Garder­moen kl. 07.55. Videre med SAS nordover til Bodø kl. 10.45, ankomst Bodø 12.10, et­ter mange spennende minner fra en inn­holdsrik reise.

 

Celebrity Equinox reiserute:

27.1.  Miami, Florida

28.1.  Key West, Florida

29.1.  Til Havs

30.1.  Puerto Costa Maya, Mexico

31.1.  Cozumel, Mexico

01.2.  George Town, Grand Cayman

02.2.  Til Havs.

03.2.  Miami, Florida

 

 

 

 

Kr. 25 700,-

ENKELTROMSTILLEGG Kr. 11 350,-

 

I PRISEN INNGÅR: Flyreise, cruise som bekrevet, lugar m/balkong, måltider som beskrevet, drikke under cruise.

Reiseleder.

 

NB! Det kreves visum for denne reisen!

 

Fakta om skipet: Passasjer kapasitet: 3.052. Lengde: 315 meter. Strøm: 110/220 volt.

Brutto tonnasje: 126.000 Hastighet: 24 knop. I trafikk fra: November 2012

 

 

 

 

 

✧✧

✧✧

 

Copyright © 2018 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.

KATALOG 2018 (kommer)