Forsiden   Historie    Bussene    Reiseinformasjon    Kontakt   Katalog2019   Om oss

17. - 22. august. 6 dager.
ANDREA BOCELLI i vakre Tallin.
9700,-


Denne gang skal vi få se Andrea Bocelli i Tallinn. Her forenes en av verdens best bevarte Middelalderby med verdens høyest elskede tenor. Mye å få med seg hjem av opplevelser under disse dagene, bare det å få oppleve konserten er nok verdt selve turen! Arenaen for selve konserten forgår utendørs, på scenen er det plass til hele 15.000 aktører, og arenaen kan ta opp til 300.000 tilskuere!

 

Estlands hovedstad er Tallinn. Estlenderne har mye til felles med finnene, de tilhører for eksempel samme språkgruppe. Tallinn er en av Europas mest attraktive byer, med den velbevarte bymuren og alle tårnene og tindene. Gamlebyen er faktisk noe så unikt som en intakt middelalderby. Her handler man bl.a. billige antikviteter, krystall, lin og håndarbeider.


Les mer:

https://www.piletilevi.ee/eng/tickets/andrea-bocelli-world-tour-2019-267081/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.8. Bodø – Vasa

Avreise fra Bodø jernbanestasjon kl. 07.00, Fauske busstasjon kl. 08.00.  Spar Rognan kl. 08.30, kaffestopp Nordnes Kro. Derfra til Arjeplog hvor vi spiser lunsj, på Leon restaurant. Videre til Arvidsjaur og Skellefteå. fergeavgang fra Holmsund kl. 18.00. Overfarten tar ca.4 timer. Vi spiser middag ombord. Overnatting hotell Radisson Blu Royal Vaasa.

 

18.8. Vasa – Tallinn.

Frokost. Vi kjører til Tammerfors, Finlands tredje største by, videre til Helsingfors hvor vi går ombord i vår ferge  til Tallinn, avgang kl. 16.30. Middagsbuffet like etter avgang. Stor butikk om bord. Etter 2 t. ombord ankommer vi Tallinn. Vi skal bo på Hotel Radisson Blu Olympia, som ligger ca.200 m fra gamlebyen.

 

19 - 20.8. I Tallinn.

Opphold i Tallinn med 3 måltider i 1 dag, frokost og lunsj 1 dag. Vi skal gjøre 3 sightseeing-turer med lokalguide hvor vi bl.a. får se: Gamlebyen med sitt godt bevarte middelaldermiljø. Domberget med slottet som nå er sete for den estiske regjeringen, bygd av Katharina II på 1700-tallet. Like ved besøker vi Alexander Nevskij-katedralen med sine vakre mosaikker/ ikoner. Videre skal vi besøke en nydelig park like utenfor byen, med det vakre barokkslottet Kadriorg, bygd av Peter den Store. En formiddag skal vi besøke friluftsmuseet Rocca al Mare. Sightseeingen avsluttes med lunsj, ettermiddagen disponeres fritt, - og det er kort vei til det meste i byen. Krystall, tekstiler og antikviteter er billig. Konsert med Andrea Bocelli den 20.08. om kvelden.

 

21.8. Tallinn – Vasa

Etter frokost avreise. Fergeavgang fra Tallinn kl.10.30 til Helsingfors. Videre via Tammerfors til Vasa. Overnatting med middag Hotell Radisson Blu Royal Vaasa.

 

22.8. Vasa – Bodø

Frokost, avreise. Fergeavgang fra Vasa til Holmsund kl. 09.00, overfarten tar ca. 4 timer. Vi kjører via Umeå, Skellefteå, tar en handlestopp i Arvidsjaur. Videre til Leon Restaurant i Arjeplog, for lunsj. Ankomst Rognan, Fauske og  Bodø sen kveld.

 

 

NB! Ca. pris kr. 9700,-

 

Enkeltrom - tillegg kr.2150,-

 

I prisen inngår: Bussreise, ferger, 5 hotellovernattinger i doble rom, 5 frokost, 3 middager, 4 lunsjer og 3 sightseeingturer med Skandinavisktalende guide i Tallinn.
Billett til Andrea Boccelli-konsert.

Reiseleder.

 

NB! Er dette av interesse, kontakt oss snarest, og gjerne innen den 20. desember, dette på grunn av tilgang på billetter til Andrea Bocelli konserten!

 

NB! Ved påmelding betales billett for konsert!

 

NB! Gyldig pass.

Valuta: SEK, EURO, EEK. (Estoniske krooni veksles på båt eller i Tallinn!)

 

VELKOMMEN TIL EN FANTASTISK TUR OG KONSERT

 

 

Copyright © 2018 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.