16. - 26. juni. 11 dager.
TYROL

15 500,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulpmes. Foto: Andre Schönherr

 

«Aktivhotell Donnerhof» ligger i alpebyen Fulpmes, i nærheten av Innsbruck, landsbyen ligger ca. 930 m.o.h. Hotellet arrangerer diverse program og har mange aktiviteter, som f.eks. fotturer i fjellet, trimrom, svømme-basseng m/SPA, Tyroleraften og dansekveld. I sentrum ligger forretninger, hoteller, restauranter, bierstube og utekaféer. Fulpmes er så absolutt et trivelig sted. Utflukter som gjøres, er f.eks. Innsbruck, hoppbakken Berg Isel, Swaroski, dagstur i Dolomittene osv. Vi ønsker velkommen til

Aktiv Hotel Donnerhof og til noen begivenhetsrike dager. Vel møtt!


 

16.06. Bodø – Gardermoen – München – Fulpmes

Oppmøte på Bodø lufthavn min.1 time før avreise. Avreise med Norwegian kl. 07.00. Ankomst Gardermoen kl. 08.35, her blir det et lite opphold før vi samles for videre flyreise til München, avgang kl. 10.40.

Ankomst München kl. 11.55. Her står vår buss og venter på oss, vi fortsetter til Garmich Partenkirchen, hvor vi stopper og ser på den nye hoppbakken. Videre inn i Østerrike, passerer Seefeld og ned via Inndalen og videre ca.15 km sør for Innsbruck, til Fulpmes i Stubaital. Overnatting 7 netter, Aktiv Hotel Donnerhof. Frokost og middag hver dag på hotellet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Hotel Donnerhof -Fulpmes                                                                                                                Belluno - Pass Falsarego. Foto: Fototeca ENIT, Gino Cianci

 

17.–22.6. Opphold i Tyrol og omegn

Hotellet har eget svømmebasseng med ulike aktivitetstilbud. Hotellet ligger sentralt i byen, som er en typisk mindre østerriksk by med forretninger og trivelig atmosfære. Vi kombinerer tid til avslapping, spennende turer i alpelandskapet og ulike utflukter. Gratis heiskort for gondoltur opp i fjellene (Stubei Super Card). Mulighet for handling blir det også.

Vi tar en tur til Tyrols hovedstad Innsbruck. Her ser vi på hoved severdighetene bl.a. det «Gyldne taket, og rundmaleriet, slaget mellom Andreas Hofer og Napoleon, som ligger ved den kjente hoppbakken Bergisel. Vi tar en heldagsutflukt til Italia, kjører til Cortina d´Ampezzo – Falzarego over Pordoipasset i Dolomittene ned til Bolzano. Retur over Brennerpasset til Østerrike. Vi gjør en utflukt til Shloss Tratzberg og Swarovski Kristallwelten i Wattens. En kveld får vi oppleve «Tyroleraften» med tradisjonsrik musikk, dans og oppvisning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Insbruck. Foto: Diejun                                                                                                                                                  Busslunsj i Tyrol

 

 

23.06. Fulpmes – Erfurt

Frokost, avreise. Vi kjører inn i Tyskland ved Kufstein og fortsetter nordover forbi München, Nürnberg og opp til Erfurt. Byen er hovedstaden i den tyske delstaten Thüringen, med ca. 196 000 innbyggere. Byen er en av de best bevarte middelalderbyer i Tyskland. Her finnes det 20 Gotiske kirker, mange bindingsverkshus og et levende sentrum. Middag og overnatting på Linderhof Erfurt.

 

24.06. Erfurt – Swerin

Frokost, avreise. Kjører mot Jena,  videre opp mot Berlin og til Swerin. Byen er hoved­stad i delstaten Mecklenburg­Vorpommern med ca. 95 000 innbyggere. En attraksjon i byen er Schweriner Schloss, påbegynt på 1500­tallet. Middag og overnatting på Inter City Hotel Schwerin.

 

 25.06. Swerin - Erfurt
Frokost, avreise. Kjører mot Lübeck og til Kiel. Fergeavgang kl. 14.00 med Color  Lines, fine ferge MS Color Fantasy, vi får tildelt våre lugarer, spiser middagsbuffet. Restauranter og butikker og dans finnes selvsagt om bord.

 

26.06. Oslo – Bodø

Frokost ombord, ankomst Oslo kl. 10.00. Etter ankomst Oslo, kjører vi til Galleriet for å si farvel til passasjerene som ønsker å gå av i Oslo eller som har bestilt tog nordover. Videre til Gardermoen. Fly avgang Norwegian kl. 17.30 ankomst Bodø kl.19.00.

 

 

 

 

 

Kr. 15 500,-

 

Enkeltromstillegg kr. 2 350,-

 

I PRISEN INNGÅR: Bussreise, flyreise som beskrevet, 9 hotell-overnattinger i dobbeltrom, 1 natt i lugarbåt,
10 frokoster, 10 middager. Utflukter som beskrevet.

 

Reiseleder

 

For reisende fra Bardufoss, Evenes, Tromsø, Alta og Kirkenes, pris på forespørsel.

 

NB! Husk gyldig pass!

 

Valuta: €uro.

 

 

 

✧✧

 

Copyright © 2018 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.

KATALOG 2018 (kommer)