13. august - 19. august. 7 dager.

KIRKENES MED HURTIGRUTEN MS NORDNORGE OG BUSS

12 100,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 MS Nordnorge. Foto: Hurtigruten

 

Bli med på «verdens vakreste sjøreise» – det er navnet som turen med Hurtigruten har fått!Hurtigruten er en unik turistattraksjon, fra havn til fiskevær, via Lofotens

ville alpelandskap, langs Finnmarks værbitte kyst frem til grenselandet i Øst-Finmark. Kombinert med en bussreise er dette en fantastisk ferieopplevelse!

 

 

 


13.8. Bodø – Kirkenes

Bussavgang fra Rognan kl. 11.30. Fra Fauske rutebilstasjon kl. 12.00. Avgang med Hurtigruten MS Nordnorge kl. 15.00. fra Bodø. Vår reiseleder møter de reisende ved landgangen. Etter at lugarer er tildelt om bord, orienterer reiseleder om reisen som står foran oss. Middag om kvelden.


14.–15.8. Om bord

Om bord i hurtigruta med frokost og mid­dag. Det arrangeres forskjellige utflukter når båten ligger ved kai. Blant annet til Nordkapp. Påmelding til reiseleder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nordkapp                                                                              Med hurtigruten gjennom Trollfjorden                            Nyt midnattsola på MS Nordnorge. Foto: Hurtigruten

 

16.8. I Kirkenes

Ankomst Kirkenes kl. 09.00. Sightseeing med lokalguide i Kirkenes. Vi får blant an­net se Bjørnevatn og gruveområdet, etter­middagen til fri disposisjon. Overnatting og middag på Scandic Hotel Kirkenes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirkenes

17.8. Kirkenes – Alta

Frokost, avreise. Vi kjører over Tana bru – Varangerbotn, Skipagurra, videre langs E6 ned til Karasjok hvor vi gjør en god stopp, ved det samiske senteret (Sampi Park). Videre til Alta. Middag og overnat­ting Scandic Hotel Alta.

 

18.8. Alta – Finnsnes

Frokost. Vi stopper på Kvænangsfjellet for å nyte den fantastiske utsikten. Videre langs Lyngenfjorden forbi Skibotn og til Finnsnes. Overnatting og middag på Finns­nes Hotell.

19.8. Finnsnes – Fauske – Bodø
Frokost på hotellet. Avreise. Vi kjører til Bjerkvik hvor vi gjør en stopp for å spise lunsj på Bjerkvik Hotell. Hvis trafikken/ tiden tillater det, kjører vi til Kjøpsvik, og tar ferge Kjøpsvik–Drag. Ved ankomst Fauske, bussavgang til Rognan. Vår buss fortsetter mot Bodø, og beregnet an­komst Bodø er ca. kl. 20.00.

 

 

 

 

Kr. 12 100,-

ENKELTROMSTILLEGG / ENKELTLUGAR – INNVENDIG Kr. 3 300,-


I PRISEN INNGÅR: Bussreise, ferge, hurtigrute m/ innsides dobbeltlugar i 3 netter. 3 hotellovernattinger i dobbeltrom, 6 frokoster, 6 middager, 1 lunsj. Omvisning i Kirkenes. Reiseleder følger med under hele turen.


TILLEGG I PRIS: Lugar høyere dekk Kr. 1 180,­ per. pers.

 

Lugar med begrenset utsikt: Kr. 550,­ per. pers.

 

NB! Bestillingsfrist for reisen 12. juli.

 

 ✧✧

✧✧

 

Copyright © 2018 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.

KATALOG 2018 (kommer)