Forsiden   Historie    Bussene    Reiseinformasjon    Kontakt   Katalog2019   Om oss

09. - 17. juli. 9 dager.
Møre/Vestlandet med Hurtigruten Bergen - Bodø
14 950,-


Bli med på «verdens vakreste sjøreise» – det er navnet som turen med Hurtigruten har fått!

Hurtigruten er en unik turistattraksjon. Vi får en unik sjanse til å se Norge fra både innsiden og utsiden, langs Trøndelag, Mørekysten, Mørealpene og Vestlandet. Kombinert med en bussreise er dette en fantastisk ferieopplevelse!

MS Richard With i Trollfjorden. Foto: Hurtigruten

9.7. Bodø – Steinkjer

Avreise fra Bodø jernbanestasjon klokken 07.00. Fauske rutebilstasjon kl. 08.00. Rognan Spar kl. 08.30. Kaffestopp Nordnes Kro. Vi kjører over Saltfjellet og til Mo i Rana hvor vi gjør en kort stopp. Fortsetter sørover til Mosjøen hvor vi inntar en lett lunsj på Fru Haugans Hotel. Etterpå kjører vi til Laksfors for fotostopp. Deretter videre sørover til Steinkjer, overnatting med middag på Quality Grand Hotel.

10.7. Steinkjer – Ålesund

Frokost, avreise. Kjører sørover, passerer Trondheim og fortsetter E39 til Orkanger. Videre til Kristiansund før vi fortsetter på den vakre Atlanterhavsveien. Et veistykke som blant annet består av åtte broer på til sammen 891 meter, og som går over en hel del holmer og skjær. Veien kostet 122 millioner i 1989, og var delvis bompengefinansiert. Videre mot Molde og til Ålesund, som er en kommune i Møre og Romsdal fylke. og som i dag går under navnet

Jugenstil byen. Overnatting med middag på Waterfront Choice Hotel.

11.7. I Ålesund

Frokost. Starter dagen med en rundtur med lokal guide. Ålesund har mye interessant å by på, og det kan være greit å besøke Aksla, byfjellet. Herfra får du en fantastisk utsikt over byen og området omkring. Lokalguiden har gitt deg nyttig informasjon om aktuelle besøksmål i byen,

og de som vil, kan f.eks bli kjørt med bussen til Atlanterhavsparken. Dette er Skandinavias største akvarieanlegg og er verdt et besøk. Ålesund er en ganske kompakt

by, og du har severdighetene i gangavstand fra hotellet.
Middag på hotellet om kvelden.

 

Atlanterhavsveien. Foto: Terje Rakke / Nordic Life AS / www.fjordnorway.com

Flydalsjuvet - Geiranger.
Foto: Per Eide / www.fjordnorway.com

 

12.7. Ålesund – Sogndal

Frokost, avreise. Nå setter vi kursen mot Sjøholt og kjører langs Storfjorden på vei 650 mot Valldal, og tar ferge fra Linge til Eidsdal. Fortsetter Ørneveien ned til Geiranger. Er været og tiden med oss, blir det kanskje en tur opp på Dalsnibba før ferden går videre til Stryn, og vi passerer Loen og Jostedalsbreen og har kurs mot Sogndal.
Overnatting med middag på Quality Hotel.

13.7. Sogndal– Bergen

Frokost, avreise. Vi setter kursen mot vårt siste reisemål som er Bergen. Via Mannheller og en kort fergetur til Fodnes før vi straks er inne i verden lengste veitunell, Lærdalstunellen på 24,5 km. Deretter Flåm og Gudvangatunellen. Vi passerer Voss, Dale og Vaksdal før vi cruiser inn til vakre Bergen utpå ettermiddagen. Overnatting m/ middag på Scandic Bergen City Hotell.

Ålesund. Foto: Terje Rakke / Nordic Life AS / www.fjordnorway.com

Bryggen i Bergen. Foto: Bergen Tourist Board - visitBergen.com

14.7. I Bergen

Etter frokost kjører vi en rundtur med en lokal guide. Vi får blant annet se Grieghallen, Bryggene, Håkonshallen og Akvariet m.m. For de som ønsker det, blir det også anledning til å ta turen til Fløyen med Fløybanen. Her får man en unik utsikt over byen og omegn. Tid til handling blir det også. Ca. kl. 17 -18.00 går vi om bord i Hurtigruten (MS. Richard With) og får våre lugarer. Vi spiser en god Bergensbuffet om bord. Avgang fra Bergen kl. 20.00.


15., 16. og 17.7. På Hurtigruten

Frokost og middag om bord. På reisen nordover, er det om ønskelig anledning til å være med på utflukter som skipet arrangerer. Reiseleder er behjelpelig med å tilrettelegge. På turen nordover fra Ålesund tar Hurtigruten oss med inn til Geiranger. Over 100 km strekker verdensarvfjorden seg fra Ålesund til Geiranger. Det vil også være anledning til å gå i land i  neste formiddag, før vi setter kursen nordover langs vakre trøndelagskysten og ankommer Rørvik om kvelden. Ankomst Bodø kl. 12.30 siste dagen. Buss kjører til Fauske og Rognan.


NB!
Husk å merke bagasjen med navn før vi overlater den til dem som tar den ombord og setter den utenfor lugaren din.

 

Fra kr. 14 950,-

ENKELTROMSTILLEGG Kr. 4 770,- (gjelder innvendig lugar og hotell)

I PRISEN INNGÅR: Bussreise, ferger, 5 hotellovernattinger i dobbeltrom, Hurtigruten i innvendig dobbel lugar uspesifisert, (vi har 3 disponible lugarer i denne kategori!) 8 frokoster, 1 lunsj, 8 middager, lokalguide i Ålesund og Bergen. Reiseleder.


NB!

Vi har 3 utvendige best tilgjengelige lugarer på høyere dekk, tillegg kr. 2500,- pr. person!

7 utvendige lugarer midt på skipet, tillegg kr.1550,-pr. person.

7 utvendige lugarer midt på skipet/eller høyere dekk med begrenset utsikt,

tillegg kr. 650,- pr. person.

Utskriftsvennlig versjon

 

Copyright © 2018 Albinussen-Reiser ANS. Jernbanegata 66, 8250 Rognan. Tlf: 75690090. All Rights Reserved.